sâmbătă, 26 iulie 2008

for romi

"for romi"...in traducere libera "pentru andrei romila".
toata nebunia ce urmeaza trebuie neaparat impartita in doua sectiuni. e un "must". si asta pentru ca textul meu trebuie sa contina toate informatiile necesare pentru ca intreaga lume preocupata de blogareala sa pastreze in minte cate putin din personalitatea lui, si totodata, (textul) trebuie sa fie indeajuns de personal, pt ca el (romi) sa priceapa ca ce scriu vine din inima. asa ca...sa'i dam drumul:

1. prima parte este adresata tie, cititorule(in caz k nu te numesti andrei romila). am scris in titlu numele lui cu litera mica. nu din obisnuinta, ci pentru ca baiatul asta a ajuns o prezenta atat de comuna in vietile noastre incat un eventual "R" ar incalca una din legile de baza ale gramaticii. romi e un bun prieten. dintre cei mai buni. l'am cunoscut datorita faptului ca am ales sa studiez in primul an de facultate limba franceza. "teoria hazardului" despre care am discutat si cu el si despre care vom discuta si noi cu alta ocazie. revenind on-topic, cu greu am reusit sa gasesc un cuvant care sa'l descrie in totalitate si acesta incepe cu "ro" si se termina cu "mi". cine il cunoaste va fi de acord cu mine. nu vreau sa ma apuc sa insir tot ce e romi, doar o sa precizez cateva lucruri: de treaba, foarte destept, deschis la minte, bun ascultator, persoana pe care te poti baza oricand, dispus sa ajute, in niciun caz materialist sau lenes, e nebun, simpatic, amuzant, iti ridica moralul, calculat, un bun coleg de munca...cam atat, fiindca vreau sa fiu scurt. a da! e "rep". are o trupa. e un eMCee foarte tare. uneori e genial. alteori i se rupe de tot. de cele mai multe ori il admir pentru ambele. cam atat despre romi. in caz k nu te'am convins poti afla mai multe aici: http://lachansondemoncoeur.blogspot.com.

2. a doua sectiune iti e dedicatie tie frate. singura persoana ce nu intra in prima categorie. mai mult ca sigur, daca ai ajuns aici cu cititul, esti putin socat, dar vezi tu...tocmai ce am vorbit ieri despre rolul blogului de a te ajuta sa exprimi tot ce nu poti spune live. in caz k nu o vei lua in serios te invit si pe tine sa accesezi linkul de mai sus. ideea a ei a fost. si cu asta am incheiat. te salut!
...from Clue!

Un comentariu:

Andrei spunea...

miai facut viata un pic mai frumoasa

Multumesc ( asta e si pentru Mada )